slide3-2048x800

Att hyra ut

Har du ett hus som står eller kommer att stå tomt?

Det kan finnas flera skäl till att vilja hyra ut sitt hus. I vissa fall kanske det är omöjligt med avstyckning och ibland kan starka band till en gård vara ett hinder för försäljning. Vid ett svagt marknadsläge eller trög försäljning kan det också löna sig att hyra ut i väntan på rätt läge att starta om försäljningen.

Vi hjälper till att hyra ut dessa hus. Idag kan det vara en god affär eftersom skatten ofta är mycket låg på uthyrning av en privatbostad.

Vi möter många som drömmer om ett eget smultronställe på landet och det är inte ovanligt att de vill hyra ett hus till en början. Vårt mål är att fler hus ska användas. Det mår husen bra av och vår landsbygd blir mer levande.

Det kan vara svårt att hitta en bra hyresgäst. Vi är din guide på bostadsmarknaden. Vi har ett stort kontaktnät och hjälper till att upprätta hyreskontrakt. Vill du så hjälper vi även till med all kontakt med hyresgästen under hela hyresperioden. Det ska vara enkelt för dig.

Vi skräddarsyr unika visningsturer till spekulanterna där de får möjlighet att se på olika boenden samt få information om vilka regler som gäller när man hyr.

KONTAKTA OSS