vart_team

Vårt team

Välkommen till team Marklund vars hjärtan klappar för landsbygden. Hos oss träffar du Ann-Helén Bågesund Marklund, Karin Tannerdal, Maria Rönnblom och Linda Marklund

 • Ann-Helén Bågesund Marklund
  Ann-Helén Bågesund Marklund Mäklare

  Leder team Marklund. Husnörd som brinner för att utveckla landsbygden och sitt företag. Ann-Helén vill att alla i gruppen ska göra det som de är bäst på och det som motiverar dem. Triggas av att göra affärer när alla parter blir nöjda. Drivs av att utvecklas och har ett skarpt sinne för att hitta lösningar på de utmaningar hon ställs inför. Valde att öppna en ny fastighetsbyrå för att bättre kunna forma företaget och tjänsterna utifrån dagens teknik, en friare arbetssituation och utifrån de unika krav kunderna på landsbygden har.

 • Maria Rönnblom
  Maria Rönnblom Fotograf och mäklarassistent

  Maria har en unik blick för det vackra och är en klippa för Marklund Mäkleri. Svarar lika trevligt och engagerat även om hon råkar vara mitt bland rosbuskarna för att hitta den perfekta fotovinkeln eller om hon sitter och skriver texten till kommande hus till salu. Kopplar av med ännu mer foto och friluftsliv i byn Renström. Chihuahuan Daisy är ”Mias” co-pilot och tillsammans är de oslagbara. Född Marklund.

 • Linda Marklund
  Linda Marklund Inredningsstylist

  Linda skapar välkomnande hem. Med Lindas hjälp kan köparen enklare se möjligheterna med huset och känna på den livsstil som väntar i drömbostaden. Hon är en entusiastisk blomsterfantast som inte bara ger stylingtips, hon kan även namnen på otaliga växter och påtar gärna i jorden. Äger och driver Älvsbacka Inrederi – inredning och styling för både privatkunder och företag. Med Marklund Mäkleri har hon ett exklusivt samarbete och arbetar inte tillsammans med någon annan fastighetsförmedling.

 • Morgan Holmqvist
  Morgan Holmqvist Mäklare

  En mäklare som vurmar om vår landsbygd och ser stor potential i denna. Gillar dessutom att se den genom visiret på MC-hjälmen.

  Ledstjärnor för Morgan är ärlighet och genuinitet och han gillar starkt mötet med nya människor.

  Han jobbar oförtrutet för alla parters nöjsamhet i fastighetsaffärerna och dess alla delar men även för alla nya och gamla kunder som söker sig till vår mäklarbyrå.