Kontakta oss

Kontakta oss

Marklund Mäkleri

Tel: Växel 0910-10910
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Våra kontor

Ni är också välkomna att besöka oss på något av våra kontor. Kom ihåg att höra av er i förväg och boka tid eftersom vi inte är på plats alla dagar.

Skellefteå: Huvudkontor på Nygatan 33 D.
Besök oss eller kontakta oss för tidsbokning.
Norsjö: Kontakta oss för tidsbokning.
Malå: Kontakta oss för tidsbokning.
Robertsfors: Kontakta oss för tidsbokning.

Ann-Helén Bågesund Marklund

Ann-Helén Bågesund Marklund

Reg. Fastighetsmäklare

Leder team Marklund. Husnörd som brinner för att utveckla landsbygden och sitt företag. Ann-Helén vill att alla i gruppen ska göra det som de är bäst på och det som motiverar dem. Triggas av att göra affärer när alla parter blir nöjda. Drivs av att utvecklas och har ett skarpt sinne för att hitta lösningar på de utmaningar hon ställs inför. Valde att öppna en ny fastighetsbyrå för att bättre kunna forma företaget och tjänsterna utifrån dagens teknik, en friare arbetssituation och utifrån de unika krav kunderna på landsbygden har.

Simon Krekula

Simon Krekula

Reg. Fastighetsmäklare

Simon är fastighetsmäklaren som hjälper dig med allt kring din försäljning. Säljer du ett ödehus kanske han tar med sig sin drönare och ser till att din fastighet syns på bästa sätt. Simon kommer från idrotten och har tidigare spelat hockey i bland annat Skellefteå AIK och Västervik. Från sin tidigare karriär tar han med sig samarbetsviljan och drivet att göra sitt bästa varje dag för att få till en så bra affär som möjligt för dig som kund.

Morgan Holmqvist

Morgan Holmqvist

Reg. fastighetsmäklare

En mäklare som vurmar om vår landsbygd och ser stor potential i denna. Gillar dessutom att se den genom visiret på MC-hjälmen.

Ledstjärnor för Morgan är ärlighet och genuinitet och han gillar starkt mötet med nya människor.

Han jobbar oförtrutet för alla parters nöjsamhet i fastighetsaffärerna och dess alla delar men även för alla nya och gamla kunder som söker sig till vår mäklarbyrå.

Frida Avander

Frida Avander

Kontorsansvarig / Mäklarassistent

Frida är en social person som pratar mycket och skrattar högt. Hennes funktion är att se till att kontoret rullar friktionsfritt och att alla mår bra och har vad de behöver. Samordning, kommunikation och administration upptar en stor del av Fridas dag på jobbet. Hon strävar efter att ge dig som kund den allra bästa tänkbara servicen och vill att du ska känna dig trygg längs hela vägen i din fastighetsaffär. Frida har vuxit upp på vår fantastiska landsbygd och lever idag mitt i idyllen bland djur och ambitiösa odlingsprojekt. Frida vill få fler att upptäcka det fina med landsbygden och kan med erfarenhet, genuint intresse och kunskap förmedla detta vidare.

Linda Marklund

Linda Marklund

Inredningsstylist

Linda skapar välkomnande hem. Med Lindas hjälp kan köparen enklare se möjligheterna med huset och känna på den livsstil som väntar i drömbostaden. Hon är en entusiastisk blomsterfantast som inte bara ger stylingtips, hon kan även namnen på otaliga växter och påtar gärna i jorden. Äger och driver Älvsbacka Inrederi – inredning och styling för både privatkunder och företag. Med Marklund Mäkleri har hon ett exklusivt samarbete och arbetar inte tillsammans med någon annan fastighetsförmedling.

Oavsett om du vill sälja nu eller bara vill veta vad din bostad är värd hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att boka värdering.

Kontakta oss
Boka fri försäljningsvärdering
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Contact us
The form contains errors. Please check the form an try again. Thanks!

Thanks!