Köpa

Att köpa

Längtar du efter ett skönare liv med frisk luft och storslagna vidder utan att för den delen offra bekvämlighet och modern teknik, då är norra Sverige stället för dig. Det finns fortfarande hus till låga priser på vackra platser med massor av utrymme.

Vill du hellre bygga upp något nytt så finns det byggbara tomter.

Vi hjälper dig att hitta rätt. Kontakta oss tidigt, gärna innan du börjar gå på visningar. Använd vår expertis. Vi är mäklare ute på landsbygden och mindre samhällen utanför städerna och värderar och förmedlar hus. Vi finns i Skellefteå, Malå, Norsjö, Storuman och Sorsele kommun. Vi kan vägleda dig inför köpet.

Det är alltid mycket att tänka på när man köper en fastighet. Att köpa något på landsbygden innebär ofta ännu mer frågor än när du köper i stan. På landsbygden finns inte alltid kommunalt vatten och avlopp och sällan några detaljplaner där kommunen reglerar hur och vad man får bygga på sin fastighet. Vi upptäcker ofta att det finns både muntliga och skriftliga överenskommelser mellan grannar som kan påverka fastigheten, till exempel rätt till vatten, båtplats och väg.

Kontakta oss

Oavsett om du vill sälja nu eller bara vill veta vad din bostad är värd hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att boka värdering.

Kontakta oss
Boka fri försäljningsvärdering
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Contact us
The form contains errors. Please check the form an try again. Thanks!

Thanks!