Vi söker fastighetsmäklare

Vi söker fastighetsmäklare

Vi är en oberoende mäklarbyrå med en passion för att förmedla landsbygdens alla unika fastigheter – från charmiga gårdar och pittoreska hus till idylliska torp, tomter med potential och till och med de mest avlägsna husen.

Den långsiktiga planen är att finnas på ännu fler platser i Sverige. Men aldrig i stan. Vi är lantliga lägen! 

Vi är experter på våra platser och ska förutom att vara riktigt bra mäklare även bidra till en hållbar och positiv utveckling av landsbygden i Sverige. 

Vår affärsidé om en mäklarbyrå för lantliga lägen har sedan starten varit framgångsrik och vi har alltid haft fler förfrågningar än vad vi kunnat tacka ja till. När marknaden i stan har skakat har vi varit stabila och vi känner verkligen att vinden blåser vår väg. Nästa steg är att bli fler drivna medarbetare och finnas på fler platser.

Därför behöver vi bli fler registrerade mäklare och söker dig som redan hunnit mäkla en tid. 

Kanske har du jobbat med annat ett tag och vill tillbaka till branschen? Eller så är du mäklare idag men söker en ny arbetsplats som bättre matchar din strävan efter en mer positiv och hållbar tillvaro?  

Du kommer att arbeta med en stor variation av fastighetsaffärer och kommer att ha ansvar för hela processen från intag till deklaration av försäljningen. Vi tror på samarbete och till din hjälp kommer du att ha mäklarassistenter, skogsvärderare, våra egna fotografer och visningsassistenter. Alla med en lokal och lantlig förankring.

I din roll är det viktigt att förvalta det förtroende kunden ger dig - att handskas med en av deras största affärer i livet och att samtidigt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Vi arbetar alltid efter att öka värdet av lantliga lägen. Detta möjliggör vi tillsammans som ett lag och med en tydlig plan och ett innovativt arbetssätt. Oftast på plats men ibland på distans, allt för att ge kunden den bästa servicen.

Vi ser att du har en god administrativ förmåga och kan hålla reda på en stor mängd av kommunikationsvägar: mail, sociala medier och telefon men också personliga och digitala möten. 

Vi kommunicerar på både engelska och svenska och önskar att du också gör det. Tyska är meriterande då det är en kompetens vi saknar. Många av våra köpare är tysktalande. 

Oavsett tidigare erfarenhet så kommer du att introduceras på plats. Vi värdesätter att du är nyfiken och öppen för att alltid lära dig lösa varje utmaning lite bättre än tidigare.

Krav

  • B-körkort
  • Fastighetsmäklarutbildning från högskola/universitet.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Minst ca 1 års erfarenhet i branschen.
  • Vi tror att du bor i Västerbotten eller Norrbotten. Bor du längre bort och tycker vår affärsidé är intressant kan du kontakta oss för att diskutera om möjligheten att starta ett nytt Marklund Mäkleri kontor. 

Vi erbjuder

  • Fast lön plus vinstutdelning. 
  • Kollektivavtal.
  • Möjlighet att jobba delvis hemifrån.

Rekrytering sker löpande.

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev.

För frågor om tjänsten, kontakta VD Ann-Helén B Marklund via mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Marklund Mäkleri

Marklund Mäkleri grundades 2018 för att förmedla lantliga lägen. Att vara den byrå som förstår värdet av vår vackra landsbygd och är bäst på att visa upp dess fördelar.  Med tiden har byrån vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Idag finns vi i Skellefteå, Malå och Norsjö och utifrån dessa platser söker vi oss till nya områden. 

Vi tror på ge förutsättningar för varje anställd att skapa en utvecklande och spännande vardag. Det ska vara roligt att gå till jobbet och lätt att vara ledig. På plats finns fantastiska kollegor som alla brinner för att utveckla landsbygden. Vi har en vilja att fortsätta vår utveckling som arbetsgivare och företag, och genom att göra saker så bra som möjligt varje dag så lyckas vi med det.

Oavsett om du vill sälja nu eller bara vill veta vad din bostad är värd hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att boka värdering.

Kontakta oss
Boka fri försäljningsvärdering
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Contact us
The form contains errors. Please check the form an try again. Thanks!

Thanks!